“Reeds veel jaren geleden begon, dankzij mij echtgenoot Filip Beirnaert, mijn interesse voor vastgoed steeds meer te groeien. 5 jaar geleden besloot ik mij dan ook nog te verdiepen in deze materie en meer kennis te vergaren. Hiervoor volgende ik een opleiding bij Syntra tot vastgoedbemiddelaar. Na een vruchtbare stageperiode bij Immosafe behaalde ik in augustus 2020 mijn BIV nummer. Ik startte in september vervolgens mijn eigen immokantoor in Berlare van waaruit ik u vol passie begeleid bij de (ver)koop en/of (ver)huur van uw woning of appartement”

Verkoop vastgoed

Een goeie verkoop start met een correcte waardebepaling. Ik kom hiervoor graag ter plaatse om zo tot een correcte taxatie te komen rekening houdende met marktomstandigheden, regionale criteria, gebruikte materialen, ed …… Vervolgens help ik u met de samenstelling van een compleet verkoopsdossier oa EPC, keuring electriciteit, stedenbouwkundige inlichtingen, opvragen attest OVAM, voorkooprechten, informatie syndicus ….. en al hetgeen nodig is om uw dossier op te starten. Via diverse kanalen wordt uw pand gepubliceerd en op deze manier worden een groot potentieel kandidaten bereikt. Afspraken ter bezichtiging worden in samenspraak met u gemaakt, ingeval u de woning nog bewoont, zodanig dat hier zo min mogelijk hinder wordt veroorzaakt. Bij akkoord omtrent de verkoop, wordt een verkoopsovereenkomst opgemaakt en wordt het contact met de notaris geregeld. U ziet u hoeft zich geen zorgen te maken over uw verkoop, alles wordt voor u geregeld.

Verhuur vastgoed

Uw wenst uw woning of appartement te verhuren maar ziet tegen de administratieve rompslomp en de zoektocht naar een geschikte huurder op, dan ben ik daar om u hierbij te helpen. Samen met u bepaal ik een correcte huurprijs voor uw woning rekening houdende met staat van de woning en huidige marktomstandigheden. Bovendien help ik u bij de aanvraag van de verplichte documenten oa EPC .Via diverse kanalen vind ik voor u, na grondige screening een geschikte kandidaat en sluit de huurovereenkomst af. En zeker niet te vergeten er wordt een omstandige en gedetailleerde plaatsbeschrijving opgemaakt zowel bij intrede als bij uittrede. Dit zal u achteraf heel wat kopzorgen besparen.

Aankoop vastgoed

Bent u op zoek naar een woning of appartement maar toch nog toe nog niet gevonden? contacteer mij, ik ga actief met u mee op zoek en sta u bij met raad en daad.

Huur vastgoed

Op zoek naar een huurwoning of appartement? stuur uw verzoek door en ik ga samen met u op zoek naar een geschikte woonst.

Uw immokantoor voor Berlare, Zele, Lokeren, Wichelen en Dendermonde

VRAAG UW GRATIS SCHATTING AAN OF CONTACTEER MIJ VOOR MEER INFO

BIV 513.216