ZELE – HANSEVELDE 19

WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN

Op zoek naar een betaalbare ruime woning met tuin? Dan is deze woning met 3 slaapkamers uitermate geschikt. De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2021. Als u de woning binnenkomt via de inkomhal heeft u links een aparte ruimte dewelke kan worden gebruikt als vierde slaapkamer of als bureelruimte. Als u verder doorloopt komt u in de hele ruime woonkamer die opgesplitst werd in het salongedeelte en het eetgedeelte. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de keuken dewelke basis geïnstalleerd is. De badkamer met ligbad, toilet en badkamermeubel bevindt zich in de achterbouw. In de badkamer heeft u eveneens plaats voor was- en droogmachine. Verder zorgt de buitenberging voor extra opbergruimte en heeft u een ruim overdekt terras met omheinde tuin. De bovenverdieping biedt maar liefst plaats aan 3 ruime slaapkamers afgewerkt met laminaat. Tot slot kan de volledig afgewerkte zolder dienst doen voor verschillende doeleinden. Aan u om deze zelf in te vullen. Kortom deze woning biedt heel wat plaats aan een betaalbare prijs. Bezoek mogelijk op maandag tussen 19 en 20 u, woensdagnamiddag of vrijdag van 19 tot 20.30 u, steeds op afspraak.

Huurprijs: 650 euro/mnd

EPC 570 kWh/m² jaar

OPTIE GENOMEN

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS CENTRUM DENDERMONDE

DIJKSTRAAT 49 BUS 1

Dit gelijkvloers appartement met topligging nabij het centrum van Dendermonde werd recent gedeeltelijk gerenoveerd. De woonkamer vormt één geheel met de compleet uitgeruste keuken. Dankzij de grote raampartijen is het hier een lichtrijke ruimte. Verder zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 hele grote. De badkamer werd uitgerust met inloopdouche en hangtoilet. Als huurder van dit gelijkvloerse appartement kunt u gebruik maken van de binnenkoer. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Contacteer mij bij interesse.

HUURPRIJS: 575 euro/mnd

Gemeenschappelijke kost: 35 euro/mnd
Verwarmingskost: 150 euro/mnd

EPC: 604 kWh/m² jaar (UC 2182355)

OPTIE GENOMEN

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS CENTRUM DENDERMONDE

DIJKSTRAAT 49/1

Dit appartement met topligging nabij het centrum van Dendermonde werd recent gedeeltelijk gerenoveerd. De woonkamer bevindt zich aan de straatkant en werd afgewerkt met laminaatparket. De raampartij aan de voorkant zorgt voor voldoende lichtinval en een wijds zicht. Aansluitend aan de living vindt u de uiterst ruime keuken, waar nog voldoende extra plaats is voor opbergruimte. In de badkamer beschikt u over een douche, toilet en badkamermeubel. Verder zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 grote.  Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Contacteer mij bij interesse.

HUURPRIJS: 475 euro/mnd

Gemeenschappelijke kost: 35 euro/mnd
Verwarmingskost: 150 euro/mnd

EPC 205 kWh/m² jaar (UC 2182361)

OPTIE GENOMEN

SFEERVOL RESTAURANT MET BINNENSPEELTUIN, APARTE FEESTZAAL EN BINNENSPEELTUIN

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

HUURPRIJS: 5000 euro/maand excl kosten

Uw immokantoor voor Berlare, Zele, Lokeren, Wichelen en Dendermonde