PROJECT DONKOEVER BERLARE 6 NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Alweer een modern en licht concept wordt hier gerealiseerd door Beirnaert Filip en De Backer Silvia. Hun jarenlange ervaring in vastgoed, getuigt van deskundigheid waarbij steevast voor betrouwbare aannemers en kwalitatieve materialen wordt gekozen.

Elk appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en terras. De appartementen op het gelijkvloers beschikken bovendien over een eigen tuintje. Dankzij de grote glaspartijen worden lichte ruimte gecreëerd die u een aangename kijk garanderen op het omliggende groen. Voor vloertegels, faience, binnendeuren, badkamer en keuken werden basisbudgetten opgesteld, de snelle beslisser kan zijn persoonlijke touch nog geven aan het appartement door zijn eigen keuzes te maken. Het appartement beschikt over een lift vanuit ondergrondse parking.

Gelegen aan de N445 bieden deze appartementen u een uiterst goeie ligging aan , de E17 is op enkele minuten bereikbaar. Bovendien zijn in de buurt heel wat inkoopmogelijkheden en niet te vergeten natuurlijk de nabijheid van het DONKMEER, het toeristisch pareltje van Berlare. Kortom bent u op zoek naar een interessante investering of zoekt u een eigen woonst, dan is dit project allicht iets voor u.

INDELING

GELIJKVLOERSE VERDIEPINGOpp   terras   SLK tuin Prijs
Appartement 0.1 VERKOCHT
Appartement 0.2   VERKOCHT  
EERSTE VERDIEPING 
Appartement 1.1       VERKOCHT       
Appartement 1.2      VERKOCHT      
TWEEDE VERDIEPING
Appartement 2.1  VERKOCHT 
Appartement 2.2     VERKOCHT
Ondergrondse staanplaats 14.4 m² + berging 6.3 m² VERKOCHT
Ondergrondsestaanplaats 14.4 m² + berging 4.4 m²      VERKOCHT
Bovengrondse parkeerplaats 15 m²       VERKOCHT
Bovengrondse parkeerplaats 12.5 m²      VERKOCHT

Lastenboek (open te klikken PDF bestand)

Liggingplan

Algemeen plan

Eerst verdieping

Gelijkvloers

Tweede verdieping

VORDERING VAN DE WERKEN