Deze woning in Zele heeft maar liefst 3 ruime slaapkamers en beschikt eveneens over een grote tuin met terras. Als extraatje bij deze woning is er de aparte polyvalente ruimte die kan gebruikt worden als bureelruimte , hobby- of speelruimte. De woning zelf bestaat op het gelijkvloers uit een lichtrijke woonkamer en een afzonderlijke keuken. In de keuken wordt nog een nieuw kookfornuis met oven en vaatwasmachine voorzien zodanig dat deze volledig uitgerust zal zijn. De badkamer werd recent gerenoveerd en beschikt over douche en wastafel. Beneden bevindt zich tenslotte nog een apart toilet en berging.  Op de verdieping bevinden zich de 3 ruimte slaapkamers dewelke net zoals de overloop voorzien zijn van inmaakkasten. Er is eveneens een zolder aanwezig zodat opbergruimte in deze woning geen probleem vormt. Wat de woning extra aantrekkelijk maakt is de grote tuin met terras en bovendien is er ook nog een extra buitenberging. Heeft u interesse in deze woning die onmiddellijk beschikbaar is, contacteer mij gerust dan brengen we een bezoek ter plaatse.