Deze energiezuinige woning is gelegen nabij het centrum van Zele in omgeving van scholen en winkels. De woning wordt verwarmd met aardgas en mede dankzij de 23 zonnepanelen behaalt deze een A-label waardoor u uw energiekosten tot een minimum kunt beperken. Deze ruime instapklare gezinswoning bevat maar liefst 7 slaapkamers waarvan 4 op de eerste verdieping en 3 op de tweede verdieping. Van deze kamers kunnen er ook gebruikt worden als hobbykamer of fitnesskamer.

De recent vernieuwde keuken zal u met haar landelijke uitstraling onmiddellijk charmeren. Alle comfort is aanwezig nl inductiekookplaat, warmeluchtoven, vaatwasmachine en koelkast en heel wat praktische opbergruimte dankzij de uitschuifbare lades.

In de ruime lichtrijke woonkamer kunt achter de scheidingswand eventueel uw bureau of speelruimte installeren. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de veranda van waaruit u prachtig zicht heb op de volledig aangelegde tuin. De zonnescreens zorgen voor een aangenaam klimaat in beide veranda’s. Bovendien beschikt de woning aan de zuidkant over automatische rolluiken en werden overal vliegenramen geplaatst. Verder kunt u gebruik maken van 2 badkamers waarvan 1 met ligbad en douche en 1 met ligbad en zijn er 2 aparte toiletten in de woning. In de tuin komt u terecht in een oase van rust met haar mooi aangelegde beplanting, bomen en vijver. De extra bergruimte en garage in de tuin zijn eveneens een pluspunt. Tot slot werd op de oprit recent een carport geplaatst waardoor er voldoende parkeerplaats is.

 

Bent u dus op zoek naar een ruime instapklare woning, aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een bezoek ter plaatse