Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning met tuin, dan heeft u deze hier gevonden in de Jutestraat in Zele.  De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime lichtrijke woonkamer en aparte keuken. Deze is uitgerust met vaatwas, keramische kookplaat , warmeluchtoven en koelkast. In de berging heeft u genoeg plaats voor was – en droogmachine en extra opbergruimte. De badkamer met douchecel en badkamermeubel bevindt zich eveneens beneden. De woning wordt verwarmd op aardgas en voor extra gezelligheid zorgt de pelletkachel die optioneel kan overgenomen worden van de huidige huurder. Op de tweede verdieping is maar liefst plaats voor 3 slaapkamers en een kleine bergruimte. Bovendien is er ook nog een zolder aanwezig te bereiken via zoldertrap. Extra troeven van deze woning zijn absoluut de grote tuin die volledig omheind is en de polyvalente ruimte die voor diverse doeleinden kan wordt gebruikt.
Interesse? Neem vlug contact op en maak een afspraak voor een bezoek ter plaatse.