Deze op te frissen woning bevindt zich in het landelijke Berlare in de buurt van het centrum met heel wat inkoopmogelijkheden en op wandelafstand van de kleuterschool. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime zonnige tuin met daarin een garage en ruime buitenberging. U betreedt de woning langs de inkomhal waarin de trap naar de bovenverdieping leidt, waar zich 3 slaapkamers bevinden. De woning beschikt ook nog over een toegankelijke zolderruimte. Op het gelijkvloers is de ruime lichtrijke woonkamer dewelke directe toegang biedt tot de keuken met van daaruit zicht op de zonnige tuin. In de hal heeft u nog een apart toilet en de badkamer met ligbad bevindt zich aanpalend aan de keuken.

Bent u dus op zoek naar een betaalbare woning en bent u bereid tot een aantal renovatiewerken dan is deze rustig gelegen gezinswoning in Berlare beslist iets voor u.

Neem voor meer vragen of een bezoek ter plaatse gerust contact op.

Momenteel is de woning nog verhuurd waardoor bezoeken enkel op afspraak kunnen.

EPC: Label F (547 kWh/m² jaar) ref 20231115-003040798-RES-1

Residentieel: Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen