Op zoek naar een praktische bungalow in een rustige wijk in Zele? Dan leest u best even verder.
 
Via de ruime inkomhal met gastentoilet komt u in de woonkamer met inbouwhaard en raampartijen met zicht op tuin en terras. De keuken is apart en beschikt over de nodige basisapparatuur. Aansluitend aan de keuken kunt u via een ruime berging naar de achtertuin. Op het gelijkvloers vindt u maar liefst 3 ruime slaapkamers met inmaakkasten. Ook de badkamer met ligbad inclusief douche en badkamermeubel bevindt zich op het gelijkvloers. Tot slot is er beneden nog de inpandige garage die eveneens extra opbergruimte biedt.
De verdieping van de woning biedt u de vrijheid om deze in te richten al naargelang uw behoeften. Deze ruimte van maar liefst 127 m² kan perfect worden ingericht als extra slaapkamers, hobbyruimte, bureel, ……noem maar op, alles is hier mogelijk.
Extra troef bij deze woning is het ruime terras met recente pergola en zicht op de achtertuin. Het grote tuinhuis van maar liefst 30 m² kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Tot slot beschikt de woning over maar liefst 30 zonnepanelen die u nog tot 2031 groenstroomcertificaten opleveren twv 330 euro.
 
Interesse? contacteer mij gerust voor een bezoek ter plaatse. 0479.82.98.95 info@vastenzekergoed.be