🏑🏑🏑ENERGIEZUNIGE WONING MET PRACHTIGE TUIN TE KOOP IN ZELE – DRIESSTRAAT 230B🏑🏑🏑

πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯NIEUWE VOORWAARDENπŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯

Deze energiezuinige woning is gelegen nabij het centrum van Zele in omgeving van scholen en winkels. De woning wordt verwarmd met aardgas en mede dankzij de 23 zonnepanelen behaalt deze een A-label waardoor u uw energiekosten tot een minimum kunt beperken. Deze ruime instapklare gezinswoning bevat 4 slaapkamers en een onlangs vernieuwde badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping kan gebruikt worden voor multifunctionele doeleinden. Momenteel zijn er daar 4 afgewerkte kamers voorzien. De tweede verdieping kan echter ook terug afgesloten worden met een toeklapbare zoldertrap.
De recent vernieuwde keuken in geborsteld eik zal u met haar landelijke uitstraling onmiddellijk charmeren. Alle comfort is aanwezig nl inductiekookplaat, warmeluchtoven, vaatwasmachine en koelkast en heel wat praktische opbergruimte dankzij de uitschuifbare lades.
In de ruime lichtrijke woonkamer kunt achter de scheidingswand eventueel uw bureau of speelruimte installeren. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de veranda van waaruit u prachtig zicht heb op de volledig aangelegde tuin. De zonnescreens zorgen voor een aangenaam klimaat in beide veranda’s. Bovendien beschikt de woning aan de zuidkant over automatische rolluiken en werden overal vliegenramen geplaatst. Verder kunt u gebruik maken van 2 badkamers waarvan 1 met ligbad en douche en 1 met ligbad en zijn er 2 aparte toiletten in de woning. Alle kamers in het huis zijn voorzien van radiatoren voor centrale verwarming. Dichtbij de woning is er een zonneterras en achter de garage is er een overdekt terras. In de tuin komt u terecht in een oase van rust . In de tuin is er een garage en extra bergruimte die ook dienst kan doen als hobbyruimte.
Bent u dus op zoek naar een ruime instapklare woning, aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een bezoek ter plaatse
EPC label A: 100 kWh/mΒ² jaar
VRAAGPRIJS: 430.000 euro
βœ‰ info@vastenzekergoed.be