Deze open bebouwing is de laatst beschikbare woning van dit moderne bouwproject van FJF invest. Momenteel is de woning in haar laatste afwerkingfase en zal deze kunnen worden opgeleverd vanaf september/oktober 2022. De snelle beslisser kan nog zijn eigen keuze maken voor keuken, badkamer, vloer – en wandtegels en binnendeuren en trap. Voor al deze materialen is een mooi basisbudget voorzien. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en ruime badkamer met zowel douche als ligbad. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping is vloerverwarming voorzien op basis van warmtepomp. De woning is ook voorzien van 6 zonnepanelen waardoor het energiezuinig label u gedurende 5 jaar een aanzienlijke korting op uw onroerende voorheffing bezorgt.  Verder zijn de ruime bergingen, gigantische inkomhal en buitenomgeving een absoluut pluspunt.

Het betreft hier een opgesplitste verkoop waardoor u op het grondaandeel registratierechten betaald en enkel BTW op de constructie.

Interesse? Neem dan snel contact op.

BA_bouwen2woningen_I_N_1 inplantingsplan lot 1 BA_bouwen2woningen_P_N_0 grondplan lot 1 BA_bouwen2woningen_P_N_1 grondplan lot 1