Op zoek naar een gezellige instapklare woning met grote tuin? Dan heeft u deze gevonden hier op deze landelijke locatie in Oudegem, dewelke toch centraal gelegen is tussen Dendermonde en Aalst.
De woning heeft een moderne uitstraling en beschikt over al het nodige comfort. Het zalige aan deze woning is de knappe mooi afgewerkte grote tuin dewelke u zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer kan bewonderen.
Via de ruime inkomhal komt u terecht in de lichtrijke woonkamer met grote raampartijen en gezellig haardvuur. U loopt van hieruit verder door naar het eetgedeelte dat aansluiting vindt bij de keuken die compleet uitgerust is met alle nodige apparaten.
De bungalow beschikt over 2 grote slaapkamers waarvan de master bedroom ook over een eigen ingerichte dressing beschikt.  Verder is er nog de badkamer met bad/douche en apart gastentoilet.
Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Uw wagen kunt u zowel op de oprit als in de ondergrondse garage parkeren, waar ook nog een grote bergruimte is die u voor verschillende doeleinden. kan gebruiken.
Dankzij de aanwezigheid van 7 zonnepanelen kent deze woning een laag energieverbruik en bovendien heeft u hier ook geen renovatieplicht.
Interesse in deze parel? contacteer mij snel voor een bezoek ter plaatse.