Dit ruime moderne appartement ligt direct aan het zandstrand van Torre de la Horadada. Vanaf de woonkamer en het enorme terras heeft men een prachtig zeezicht en kijkt men tevens over een enorme groenzone met gemeenschappelijk zwembad. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het gebouw. In het totaal zijn er 5 verdiepingen. Er is een zeer ruime woonkamer met een enorme glaswand naar het terras. De open keuken heeft ook een directe toegang tot het terras. Naast de woonkamer bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en openslaande deuren naar het terras. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers een badkamer en een extra terras.
De hoofdslaapkamer en één van de achterkamers hebben 2 persoonsbedden en de derde slaapkamer heeft 2 enkele bedden.
Het appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, internationale televisie,TV vlaanderen, internet, airconditioning met warmtepomp, vloerverwarming in de badkamers en een prachtige lounge set op het terras waar ook een grote eettafel staat. Het appartement is uitgerust voor 6 personen.
In de onderbouw bevindt zich een garageplaats en een berging die op slot kan. De kelder is met de lift te bereiken
Op slechts 200 meter van het complex vindt u een prachtig zandstrand met 2 beach bars, een kilometers lange promenade, supermarkt en restaurants. Het zal moeilijk zijn om een betere locatie te vinden voor uw vakantie.

TARIEVEN

laagseizoen (jan, feb, maart, nov, dec) – 450 euro/week

middenseizoen (apr, mei, juni, sept, okt) – 550 euro/week

Hoogseizoen (juli, aug) – 850 euro / week

Lange termijn verhuur (min 2 maanden) : 800 euro/maand + water en stroomkosten

Borg: 400 euro

Schoonmaakkosten: 130 euro

Gebruik bed-en badlinnen: 10 euro per persoon

Richtlijnen

Activiteiten