BERLARE – HOGEWEG 2

DUPLEX APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, RUIM ZUIDGERICHT TERRAS EN GARAGE 

Dit appartement bevindt zich op 1 km van het centrum waar tal van inkoopmogelijkheden zijn, bovendien is de school ook slechts op 1 km afstand en het cultureel centrum zelfs op wandelafstand .

U komt dit appartement op de eerste verdieping binnen via de woonkamer van waaruit u onmiddellijke toegang heeft tot het ruime zuidgerichte terras. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte en beschikt over al het nodige zoals microgolfoven, koelkast, vaatwas, kookplaat en dampkap. Op deze verdieping heeft u ook een apart toilet. Via de trap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar 2 heel ruime slaapkamers zijn en een badkamer met douche en badkamermeubel. Op deze verdieping is nog een bijkomende aparte toilet. Als extra opbergruimte beschikt het appartement over een ruime zolder die toegankelijk is via de zoldertrap.

De inpandige garage op het gelijkvloers biedt nogheel wat extra opbergruimte.

Kortom bent u op zoek naar een ruim en goedgelegen appartement in Berlare, dan is dit beslist iets voor u. Contacteer Silvia De Backer 0479.82.98.95 of via mail info@vastenzekergoed.be

EPC 143 kWh/m² jaar

(uc 1102032)