Deze prachtige villa dateert van 2021 en is gelegen nabij de invalswegen naar Gent.
De energiezuinigheid van deze woning geldt zeker als extra troef. Bovendien zal u onmiddellijk gecharmeerd worden door de kwalitatieve afwerking en aanwezige tuin met weids uitzicht.
Via de ruime inkomhal, met gastentoilet heeft u toegang tot de woonkamer waar de vele raampartijen voor heel wat lichtinval zorgen en uitzicht bieden op het achterliggende groene landschap. De keuken met keukeneiland is compleet uitgerust met toestellen van Siemens en geeft toegang tot het grote terras met buitenhuisje en ligterras waardoor u ten volle kan genieten van de compleet aangelegde en omheinde tuin. De serre is voor diegene met groene vingers alvast het neusje op de zalm. Verder zijn er op het gelijkvloers nog 2 bergingen en ruime inpandige garage met automatische sectionaalpoort. De benedenverdieping wordt verwarmd met vloerverwarming.
Op de eerste verdieping is plaats voor maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers met toilet, ligbad en douche en extra leefruimte die u naar wens kan inrichten.
Tot slot is ook de tweede verdieping volledig afgewerkt als extra leefruimte of slaapkamer. Deze is bereikbaar via een vaste trap.
Wekt deze knappe woning uw interesse op? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek