VILLA TE KOOP IN LAARNE – Meersstraat 14

 

Rustig gelegen villa op ruim perceel gelegen in groene omgeving

 
Deze prachtige villa op perfecte locatie in het groene Laarne zal u onmiddellijk bekoren door haar uiterst kwalitatieve afwerking, moderne hedendaagse uitstraling en energiezuinigheid. De woning beschikt dankzij de 20 zonnepanelen en gebruikte isolatiematerialen over een A label waardoor energiekost tot een minimum beperkt wordt. Tevens werd de woning uitgerust met een alarmsysteem en rolluiken op de benedenverdieping. De grote oprijlaan leidt u naar de idyllische voortuin met vijver en zuidwestelijk gericht terras. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Rechts van de woning geniet u van een tweede terras die u brengt naar de achtergelegen ruime tuin. Het totale perceel is maar liefst 1643 m² groot.
U treedt de woning binnen via de indrukwekkende inkomhal en komt zo in de lichtrijke woonkamer met uitzicht op de vijver en overige tuingedeelte. De inbouwhaard zorgt hier ook nog voor extra gezelligheid. De keuken zal u onmiddellijk charmeren dankzij de landelijke en kwalitatieve afwerking en is bovendien voorzien van alle nodige apparaten waardoor aan luxe geen gebrek is. Verder is er op de benedenverdieping al een eerste badkamer met ligbad en dubbel badkamermeubel, berging, gastentoilet en 2 ruimtes die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken oa als slaapkamer, bureau, hobbyruimte of ruimte om zelfstandige activiteit uit te oefenen. In een aparte ruimte begeeft u zich via de trap naar de bovenverdieping die u een uiterst ruim en lichtrijk gevoel geeft met de 2 heel grote slaapkamers en nog een tweede badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. Nog een pluspunt van de woning is de kruipkelder onder de volledige oppervlakte van de woning.
 
Interesse in deze parel? Breng dan een bezoek op de bezoekdag op zaterdag 13 augustus tussen 14 u en 18 u. Enkel op afspraak !!!!