Deze te renoveren woning heeft een topligging in het centrum van Dendermonde met zicht op de Oude Dender. De woning is grondig te renoveren en kan eventueel worden verbouwd tot een meergezinswoning. Momenteel bestaat de woning uit 2 woonéénheden maar uitbreiding naar minstens 3 of 4  woonéénheden  met garages is mogelijk. Het appartement beneden beschikt over een woonkamer met aansluitend keuken en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de straatkant. Er is eveneens een kelder aanwezig. Dit gelijkvloers appartement is momenteel nog bewoond. Op de eerste verdieping is een ruim appartement met 2 slaapkamers, badkamer en keuken. De tweede verdieping bestaat momenteel uit een onafgewerkte zolder. Er wordt een kijkdag voorzien op zaterdag 4 september 2021 van 16 u tot 18 u (enkel op afspraak). Kom en laat u overtuigen van de opportuniteiten die deze woning te bieden heeft.