Dit gezellige tweeslaapkamerappartement werd volledig vernieuwd. Vanuit haar perfecte ligging bevindt u zich op wandelafstand van de Grote Markt en Oude Dender. In de huurprijs zit eveneens het gebruik van de garage inbegrepen. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten te betalen. Dankzij de 2 grote ramen is het in de woonruimte heel lichtrijk en dus aangenaam vertoeven. De keuken werd eveneens recent vernieuwd en alle toestellen zoals kookvuur, koelkast,, warmeluchtoven en vaatwasmachine zijn aanwezig. Verder is er in het appartement nog een apart toilet en badkamer met inloopdouche. Het gezellige voortuintje is eveneens nog een extra troef. Tot slot zorgt de ruime kelder ervoor dat u ook voldoende opbergruimte heeft. Dus mocht u op zoek zijn naar een betaalbaar appartement in het centrum van Dendermonde, neem dan zeker contact op. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.