Goed gelegen appartement met adembenemend uitzicht op de Dender Dit appartement, op de negende verdieping van residentie Krijgshof, heeft een uiterst gunstige ligging in de buurt van centrum en station. U komt het appartement binnen via de inkomhal van waaruit u binnen gaat in de lichtrijke woonkamer. Deze heeft net zoals de aparte keuken directe toegang tot het westelijke terras met uitzicht op de Dender. Verder beschikt het appartement over een grote slaapkamer en apart toilet. In de badkamer, die recent gerenoveerd werd, bevindt zich een ligbad met douche, badkamermeubel en handdoekdroger. U heeft bovendien de mogelijkheid om het appartement, dat onmiddellijk beschikbaar is, al dan niet bemeubeld te huren. Dit maakt van dit appartement dan ook het ideale startersappartement.

Interesse? Contacteer mij snel voor een bezoek ter plaatse