Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement nabij het centrum? Lees dan even verder …..dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich in een kleine residentie met 3 appartementen en werd opgericht in 2016. Dit maakt dan ook dat met een E label A u uw energiekosten heel laag kunt houden. Via de inkomhal komt u in de woonkamer die samen met de moderne uitgeruste keuken een lichtrijk geheel vormt van waaruit u direct op het terras komt dat u een weids uitzicht biedt.  Het gehele appartement wordt verwarmd dmv vloerverwarming. De 2 slaapkamers zijn voldoende ruim en de masterbedroom beschikt over een eigen inloopdressing. In de badkamer kiest u of u een douche of een ligbad neemt, beiden zijn mogelijk. Het toilet bevindt zich in de inkomhal en verder is er ook nog een berging. Tot slot beschikt u over uw eigen parkeerplaats en is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Deze zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Interesse? Aarzel niet en neem contact op voor een bezoek ter plaatse.