RUIME ENERGIEZUINIGE VILLA
Bent u op zoek naar een instapklare energiezuinige villa met moderne uitstraling? Gevonden!!!!!
De brede oprijlaan met automatische draaipoort brengt u naar de dubbele garage met sectionaalpoort. De grote raampartijen voorzien van muggenramen zorgen voor lichtrijke ruimtes. Via de adembenemende inkomhal met gastentoilet loopt u door naar de woonkamer dewelke dmv een knappe scheidingswand gedeeltelijk is afgesloten van de compleet uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot een eerste berging. Verder is er vanuit de living  toegang tot een aparte kamer dewelke perfect kan ingericht worden als bureelruimte, speelkamer of slaapkamer. In de gang die naar de tuin en terras leidt zorgen de ingemaakte kasten voor extra opbergruimte net zoals de tweede berging waarin zich alle nutsvoorzieningen bevinden. De elektriciteit is conform en bovendien voorzien voor aansluiting van domotica. Op de eerste verdieping beschikt u reeds over 3 mooie slaapkamers en extra ruimte die perfect kan ingericht worden als dressing. Pareltje op deze verdieping is de recent knap gerenoveerde badkamer met zowel ligbad als inloopdouche. Ook een extra toilet en badkamermeubel zijn hier voorzien. Als extra troef is ook de zolder volledig afgewerkt en ingericht als ruime slaapkamer. Deze is bereikbaar via een vaste trap. In de tuin kunt u genieten van een groot aangelegd terras met zicht op de achterliggende omheinde tuin met tuinhuis. De tuinliefhebber kan zich volledig uitleven in het tuingedeelte naast het tuinhuis. Tot slot maar niet onbelangrijk beschikt deze woning over 10 zonnepanelen, alarminstallatie en regelbare airco in alle ruimtes.

Kortom deze woning heeft alles wat u zoekt.

Interesse ? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek