Nabij het centrum van Zele wordt het voormalige handelspand van slagerij Persoon – Vehent te koop gesteld. Naast de mooi ingerichte slagerswinkel worden ook 2 tweeslaapkamer appartementen verkocht. Het winkelgedeelte werd recent nog gerenoveerd en is voorzien van al het nodige om uw eigen slagerij op te starten. Toch geen interesse in een slagerij? Geen probleem deze handelsruimte kan ook omgebouwd worden voor andere handelsactiviteiten al naar gelang uw eigen perspectief. Op het gelijkvloers achter de handelsruimte is een compleet uitgeruste keuken van waaruit u via de trap toegang hebt tot het hoger gelegen appartement. Dit appartement bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer en vernieuwde badkamer met douche en toilet. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar u de mogelijkheid heeft om de zolder om te bouwen tot extra leefruimte of slaapkamer.  In de bijgebouwen achteraan het perceel bevinden zich momenteel de frigocellen en opslagruimtes. Het tuingedeelte kan privatief gebruikt worden en is toegankelijk via de ruime inpandige garage met automatische sectionaalpoort.
Het tweede appartement bevindt zich boven de garage en heeft naast de garage een aparte ingang. Op het gelijkvloers loopt u via de inkomhal door naar de achtergelegen bergruimte. Dit appartement werd gerenoveerd in 1991. Op de eerste verdieping komt u in de lichtrijke woonkamer voorzien van marmeren schouw met sierhaard. De afgescheiden keuken met berging biedt onmiddellijke toegang tot het westelijk gerichte terras. Op de tweede verdieping biedt dit appartement nog 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, wc en 2 lavabo’s. 

Interesse in dit veelzijdige pand? Contacteer mij dan snel voor een bezoek ter plaatse.