Dit tweeslaapkamerappartement is gelegen in het hartje van Berlare. U vindt heel wat inkoopmogelijkheden en diverse dienstverlening op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt naast de 2 slaapkamers over een ruime inkomhal, gastentoilet, gezellige woonkamer met veel lichtinval en aparte keuken met kookplaat, dampkap en koelkast. De aparte berging aan de keuken waar ook plaats is voor wasmachine zorgt voor extra opbergruimte. De badkamer is uitgerust met ligbad (met douche) en badkamermeubel. Het appartement wordt electrisch verwarmd. Voor het gebouw is een parkeerplaats beschikbaar.

Er zijn geen extra gemeenschappelijke kosten te betalen.

Bent u dus op zoek naar een betaalbaar appartement in het centrum van Berlare? contacteer mij dan snel voor een bezoek ter plaatse.