Bent u op zoek naar een pareltje aan de Belgische Kust ? Dan heeft u dit met dit prachtige tweeslaapkamerappartement gevonden in Sint Idesbald, een mooie rustige badplaats gelegen tussen Koksijde en De Panne.
Het appartement is luxueus afgewerkt en biedt u een uitgebreid comfort.  De woonkamer met zijdelings zeezicht vormt 1 geheel met de hyper geïnstalleerde keuken voorzien van combioven, inductiekookplaat en geïntegreerde afzuigkap, koelkast met diepvries, was- en droogcombinatie en vaatwasmachine.
Aan opbergruimte is zeker geen gebrek aangezien het hele appartement overal voorzien in van inmaakkasten. Het volledige appartement is afgewerkt met parket en voor zowel keuken, badkamer als toilet werd corian gebruikt een uiterst onderhoudsvriendelijk en kwalitatief materiaal. In de badkamer is een ruime inloopdouche met regensproeier en handdoekdroger.
Er zijn twee slaapkamers voorzien, waarvan 1 met dubbel bed en 1 met dubbel bed en stapelbed. Het appartement is dus makkelijk geschikt voor 6 personen. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot een terras dat heel wat privacy biedt en afgewerkt is met tropisch hardhout.
De verwarming kan via de slimme thermostaat digitaal vanop afstand worden geregeld. Dit prachtige appartement wordt bovendien bemeubeld verkocht en is onmiddellijk beschikbaar.
Fietst u graag? Ook geen probleem, de fietst kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.
Dit appartement is ook uiterst geschikt als vakantieverhuur en levert een mooi rendement op.