💥KMO UNIT MET KANTOORRUIMTE TE HUUR LOKEREN💥

Deze recent (2020) gebouwde KMO unit is gelegen in KMO complex “DE BEERTEN” te Lokeren, in de nabijheid van de N70 en E17, ideale uitvalsbasis dus. De unit is gebouwd in thermisch geïsoleerde silex betonpanelen en geïsoleerd steeldeck dak met lichtstraat. De vloer bestaat uit polybeton en bovendien zijn alle voorzieningen zoals water, electriciteit en drijfkracht met verschillende verdeelpunten aanwezig. De hoogte van de bedrijfsunit bedraagt 6 m in het midden van de grote lichtstraat. De automatische sectionaalpoort is geïsoleerd en is 4 m x 4.50 m. De unit wordt verlicht met ledlampen. Buiten zijn 3 parkeerplaatsen voorzien. Vooraan in de loods is een kantoorruimte (+-12 m²), uitgerust keukengedeelte (+-12m²) en sanitair gedeelte (+- 10m²) aanwezig. Dit maakt dat deze KMO unit voor verschillende beroepsdoeleinden kan worden gebruikt.

Dus bent u op zoek naar ruimte om uw beroepsactiviteiten te vestigen of gewoon extra stockageruimte nodig? Dan is dit allicht uw kans en contacteer mij gerust voor een bezoek ter plaatse

Huurprijs: 1700 euro/maand
Beschikbaar: vanaf 1/8/2024

📞 0479.82.98.95
👝 info@vastenzekergoed.be
www.vastenzekergoeddebacker.be