Bent u op zoek naar een instapklaar appartement nabij de zeedijk en in de nabijheid van heel wat winkel- horeca en ontspanningsmogelijkheden? Dan heeft u dat bij deze gevonden in deze recent gebouwde residentie MAITE.  De lift brengt u op de derde verdieping naar dit knappe duplex appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 100m² .  Vanuit de inkomhal met gastentoilet komt u in de ruime woonkamer  waar dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde voldoende lichtinval is. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de compleet uitgeruste keuken. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras van waaruit u geniet van zijdelings zeezicht. Op deze verdieping bevindt zich ook de masterbedroom en een eerste badkamer die volledig afgewerkt is in natuursteen met inloopdouche met regendouche. Dankzij de ruime berging, waar voldoende plaats is voor was – en droogmachine, is in dit appartement totaal geen gebrek aan opbergruimte. Via de trap bereikt u de tweede verdieping met daar nog 2 ruime slaapkamers en luxueuze badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Er is een mogelijkheid om dit appartement eveneens bemeubeld aan te kopen.

Dus bent u op zoek naar een vaste verblijfplaats of zoekt u eerder een tweede verblijf in het levendige Blankenberge, contacteer mij dan vlug voor een bezoek ter plaatse.