Op zoek naar een ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers of op zoek naar een woning met een aparte ruimte voor uw zelfstandige activiteit ? Dan hebt u deze nu gevonden. Deze woning heeft bovendien een grote tuin met tuinhuis en heel wat parkeergelegenheid. Op de gelijkvloerse verdieping gaat u vanuit de gigantische inkomhal door naar de woonkamer. De keuken is apart en aansluitend aan de keuken heeft u de berging. Verder is er een afsluitbaar geheel waar zich 2 aparte ruimtes bevinden die ofwel kunnen dienst doen als extra slaapgelegenheid of als praktijkruimte. Op de verdieping treft u 3 grote slaapkamers aan, een tweede toilet en de badkamer met zowel ligbad als douche. Mocht u dan nog geen opbergruimte genoeg hebben, dan is er ook nog de zolder waar u heel wat spullen kwijt kan.
Interesse? Wacht niet langer en contacteer mij voor meer info en een bezoek ter plaatse.
Beschikbaar vanaf 1/8/2022